www.peloponews.gr

YOU ARE HERE:

Ηλεια

Με Κατσανιώτη στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ο Κατσίμπελης


Mε τον Ανδρέα Κατσανιώτη και την Παράταξη Μαζί να φτιάξουμε τον τόπο μας θα είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας ο Αθανάσιος Κατσίμπελης.
Ο κ.Κατσίμπελης είναι δάσκαλος, πτυχιούχος Παιδαγωγικού Τμήματος με Master στην εκπαίδευση και Nομικός.Γιός απόστρατου αξιωματικού της Αεροπορίας. Γεννήθηκε στις 11 Οκτωβρίου 1974 στην Καλαμάτα και η καταγωγή των γονέων του είναι από την Σαλμώνη και τη Βαρβάσαινα Ηλείας.
Επί σειρά ετών εκλέγεται στο Δ.Σ του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πύργου  του οποίου είναι Γενικός Γραμματέας με πολύπλευρη δράση και συμμετοχή στους αγώνες του κλάδου του.Ιδρυτής και Πρόεδρος της Πανελλήνιας Επιστημονικής και Ανθρωπιστικής Εταιρίας Ελλήνων Δασκάλων – Greekteachers με έδρα την Αρχαία Ολυμπία η οποία τελεί υπό σύσταση.Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Δ.Σ του Συλλόγου των Εν Ηλεία Γορτύνιων “Γρηγόριος ο Ε’Εκπρόσωπος Δυτικής Ελλάδας της Πανελλήνιας Επιστημονικής Ένωσης Νομικών και Πολιτικών Επιστημόνων και μέλος της οργανωτικής επιτροπής των συνεδρίων της τα έτη 2013 και 2014.

Περισσότερα: Με Κατσανιώτη στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ο Κατσίμπελης

 

Κοινωνικό μέρισμα για πακιστανούς αλβανούς και ρομά


Aν ήταν να υποστούν τέτοιες θυσίες οι εργαζόμενοι, για να πάνε τα χρήματα σε καταυλισμούς Ρομά τότε...

Σκηνές ανάλογες με εκείνες που ζήσαμε στην Ηλεία με το τριχίλιαρο!! Ρομά, Πακιστανοί και Αλβανοί σπεύδουν για το κοινωνικό μέρισμα! Έχουν σαφές προβάδισμα σχεδόν από κάθε άλλη κοινωνική ομάδα.

Καμπανάκι» στο υπουργείο Οικονομικών - Ουρές σε εφορίες και λογιστικά γραφεία από επίδοξους δικαιούχους, που δεν κάνουν ποτέ φορολογική δήλωση ή δεν μπορεί να ελεγχθούν κανονικά από τις αρμόδιες υπηρεσίες.


Σκηνές... ροκ εκτυλίσσονται από το πρωί της Τρίτης σε δεκάδες εφορίες της χώρας, καθώς και σε πολλά λογιστικά γραφεία.

Σκηνές ανάλογες με εκείνες που ζήσαμε το Νοέμβριο του 2009, με το περίφημο επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης, ή ακόμη παλαιότερα, σε πυρόπληκτες περιοχές, με το τριχίλιαρο για όσους δήλωναν... πυροπαθείς.

Έκπληκτοι οι υπάλληλοι των εφοριών, αλλά και εργαζόμενοι σε λογιστικά γραφεία, στα οποία προσφεύγουν χιλιάδες ενδιαφερόμενοι να φτιάξουν τα χαρτιά τους, για να λάβουν το επίδομα από το πρωτογενές πλεόνασμα, βλέπουν ότι στη συντριπτική πλειονότητά τους οι εμφανιζόμενοι ως δικαιούχοι είναι ρομά, αλβανικής, πακιστανικής και οποιασδήποτε άλλης ξένης καταγωγής, που, λόγω του «ιδιαίτερου» -ας το πούμε κομψά- εργασιακού, φορολογικού και οικονομικού καθεστώτος στο οποίο κινούνται -όχι κατ' ανάγκην με επιλογή τους-, έχουν σαφές προβάδισμα σχεδόν από κάθε άλλη κοινωνική ομάδα.

Οι σκηνές θυμίζουν έντονα τα όσα έγιναν με το επίδομα που μοίραζε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου το Νοέμβριο του 2009 και ενώ η χώρα ήταν ήδη σε χρεοκοπία: άνθρωποι που δήλωναν ως κατοικία μία... σκηνή, ή ακόμη και ένα... δέντρο (εξ ου και το «σκηνίτες» και «δενδρίτες» που είχε κυκλοφορήσει τότε), λάμβαναν με χαρακτηριστική ευκολία την πρώτη δόση του επιδόματος.

Σημειωτέον ότι τότε η δεύτερη δόση, εξαιτίας και του σχετικού θορύβου, καθώς δεν υπήρχε κάποια αξιόπιστη διαδικασία, αλλά και επειδή στο μεταξύ ξεκίνησαν τα περί οικονομικού προβλήματος της χώρας, δεν δόθηκε ποτέ.

Ο κίνδυνος να συμβεί κάτι ανάλογο και τώρα είναι εμφανής και πολλές εφορίες ενημέρωσαν ήδη το υπουργείο Οικονομικών, το οποίο καλείται να βάλει κάποιες ασφαλιστικές δικλείδες.

Και αυτό, κυρίως για το λόγο ότι εμφανίζονται δικαιούχοι άνθρωποι, που δεν κάνουν ποτέ φορολογική δήλωση ή δεν μπορεί να ελεγχθούν κανονικά από τις αρμόδιες υπηρεσίες και όχι για λόγους, που σχετίζονται με οτιδήποτε άλλο.

Αν και ορισμένοι δεν αντέχουν και διαμηνύουν στο υπουργείο ότι, «αν ήταν να υποστούν τέτοιες θυσίες οι εργαζόμενοι, για να πάνε τα χρήματα σε καταυλισμούς ρομά, τουλάχιστον ας μας το πουν ανοιχτά».

Protothema.gr

Περισσότερα: Κοινωνικό μέρισμα για πακιστανούς αλβανούς και ρομά

   

Παράσυρση πεζού από μηχανή στην Πατρών - Πύργου ΝΕΟ


Ηταν κοντα στα μεσάνυχτα Κυριακής του Πάσχα όταν δικυκλιστής που κινούνταν στην Πύργου Πατρών παρέσυρε πεζό στο ύψος των Σαγεΐκων. Το σημείο ήταν σκοτεινό και ο γιατρός στο επαγγελμα μοτοσικλετιστής δεν πρόλαβε να αντιδράσει αποφεύγοντας τον πεζό που κινούνταν στο οδόστρωμα.Αποτέλεσμα της πρόσκρουσης ήταν να χτυπήσει σοβαρά ο πεζός, ενώ ο οδηγός του δικύκλου -και χαρη στο κράνος που φορούσε- υπέστη μόνο εκδορές.
Τα ακριβή αίτια του ατυχήματος, ερευνά το ανακριτικό της Τροχαίας.

Γιάννης Πομώνης

Περισσότερα: Παράσυρση πεζού από μηχανή στην Πατρών - Πύργου ΝΕΟ

   

Δυναμική επανεκκίνηση για τον Διαμαντή Καρασούλα

Δυναμική επανεκκίνηση για τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο του Χάρη Μιχαλακόπουλου, Διαμαντή Καρασούλα μετά το διάλειμμα των εορτών. Οι καθημερινές του επαφές με νέους ανθρώπους από όλο τον Δήμο καταδεικνύουν την συμπάθεια, την αποδοχή αλλά και την υποστήριξη που έχει από την νεολαία της πόλης, από τους νέους της ηλικίας του που αγωνιούν για το μέλλον του Πύργου αλλά και το δικό τους μέλλον.


Με τους νέους μπροστά λοιπόν, για έναν Δήμο ανθρώπινο, φιλόξενο και υπερήφανο που θα μπορεί να κρατήσει τα παιδιά του στον τόπο τους δημιουργώντας τοπική ανάπτυξη και θέσεις εργασίας κι όχι μόνο πεζοδρόμια και γεφύρια...

Περισσότερα: Δυναμική επανεκκίνηση για τον Διαμαντή Καρασούλα

   

Απίστευτη ατάκα που δείχνει το μέγεθος της βλακείας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στον Πύργο


Από χρήστη του Facebook.

Περισσότερα: Απίστευτη ατάκα που δείχνει το μέγεθος της βλακείας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στον Πύργο

   

Ανάσταση στον Πύργο Ηλείας 2014 βίντεο

Δείτε τον Αναστάσιμο ύμνο και τα πυροτεχνήματα τη στιγμή του αγγέλματος της Ανάστασης του Κυρίου από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Πύργου (μιας και ο ιερός ναός Αγίου Νικολάου δεν λειτουργεί λόγω εργασιών ανακαίνισης) χοροστατούντος του Μητροπολίτη Ηλείας και Ωλένης κ.Γερμανού.

Περισσότερα: Ανάσταση στον Πύργο Ηλείας 2014 βίντεο

   

Καλή Ανάσταση Πύργε μας


Υγεία για όλο τον κόσμο.Ας ελπίσουμε του χρόνου να είμαστε όλοι στην Πλατεία μας και τη Μεγάλη εκκλησία μας.Να μην έχουμε σκουπίδια στους δρόμους και να έχουμε όλοι υγεία και δύναμη.

Περισσότερα: Καλή Ανάσταση Πύργε μας

   

Ταμπλετούχοςπάει στο Κατάκολο με το ΚΤΕΛ Ηλείας βίντεο

Η νέα διαφήμιση των καταστημάτων Γερμανός μας λέει μέσα από το λεωφορείο των ΚΤΕΛ (προφανώς της Ηλείας)“Επειδή θα ήθελες το καλύτερο τα tablet να πέσει στα δικά σου τα χέρια έλα στον ΓΕΡΜΑΝΟ”- Ταμπλετούχος βλέπω, tabletούχος – Ορίστε;- Καλά ε, θα περάσουμε φίνα μέχρι το Κατάκολο, αρκεί να έχεις κατεβάσει κανένα actiomovie (τίποτα εκρήξεις μπαμ μπουμ)
- Έλεγα να δώ αυτό… – Α, σ’αρέσουνε τα κουλτουροζετεμ (κουλτούρα + je t’aime :)) κουκουρουκου ταινία.Να μπούμε να δούμε πόσο ήρθαν οι μπέμπηδες. Ούτε μπάλα βλέπεις;! Ε, δεν το τιμάς έτσι το εργαλείο βρε αδερφέΚοίτα α σε τί χέρια πέφτουν τα καλύτερα τα tablet! 

Περισσότερα: Ταμπλετούχοςπάει στο Κατάκολο με το ΚΤΕΛ Ηλείας βίντεο

   

Προσδοκία Ανάστασης για την Παιδεία και τον Πολιτισμό μας


Του Αθανάσιου Κατσίμπελη*


Επισκέφθηκα τη Μεγάλη Τετάρτη τη νέα πτέρυγα του Αρχαιολογικού Μουσείου Πύργου. Καταπληκτική δουλειά. Κόσμημα για την πόλη μας. Περηφάνια για την καταγωγή και την ιστορία μας, την οποία όχι μόνο δεν γνωρίζουμε, αλλά δεν μαθαίνουμε και στα παιδιά μας.
Μια από τις πρώτες πρωτοβουλίες της νέας Δημοτικής Αρχής Πύργου αλλά και της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας θα πρέπει να είναι η εύρεση χρηματοδότησης από το ΕΣΠΑ ώστε να εκδοθεί ένα βιβλίο (αρχικά για τα παιδιά του Δημοτικού) που θα περιέχει την ιστορία του τόπου μας. Να γνωρίσουν οι νέοι και να μάθουν την ιστορία τους και τον πολιτισμό τους. Να καλλιεργηθεί σε αυτούς η αισθητική του πολιτισμού μας, ώστε να διακρίνουν τις διαφορές με τη σημερινή πραγματικότητα.

Ζούμε σε μια πόλη, τον Πύργο Ηλείας, την πρωτεύουσα του Νομού μας η οποία πάσχει στους τομείς της Παιδείας και του Πολιτισμού κι αυτό φαίνεται αμέσως στα μάτια του κάθε καλόπιστου επισκέπτη. Δυστυχώς τα δικά μας μάτια έχουν συνηθίσει σε εικόνες παρακμής και δεν το αντιλαμβάνονται.
Το γεγονός πως δεν αξιωθήκαμε να έχουμε ένα Πανεπιστημιακό Ίδρυμα στο νομό μας και την πρωτεύουσά μας όχι μόνο για οικονομικούς λόγους αλλά πρωτίστως για την τόνωση της πνευματικής και πολιτιστικής μας δράσης αποτελεί πληγή και αιτία κατά τη γνώμη μου της παρακμής.
Το γεγονός πως δεν αξιώθηκαν κάποιοι,  και γνωρίζουμε όλοι ποιοι ήταν αυτοί, να χρησιμοποιήσουν το οικόπεδο που είχε δωρίσει η Εκκλησία με πρωτοβουλία του σεβασμιότατου Μητροπολίτη μας στη Βαρβάσαινα και να γίνει εκεί το Ίδρυμα που θα ένωνε πολιτιστικά τον Πύργο με την Αρχαία Ολυμπία και θα δημιουργούσε τις υποδομές και την εστία της πνευματικής μας ανάπτυξης, αποτελεί«έγκλημα» για τα παιδιά μας.
Η Αρχαία Ολυμπία και η ευρύτερη περιοχή θα μπορούσε να αποτελέσει το επίκεντρο της παγκόσμιας διανόησης με Πανεπιστημιακά ιδρύματα, ελληνικά και ξένα, που θα προσέλκυαν χιλιάδες καθηγητές και φοιτητές από όλο τον κόσμο. Αντ’ αυτού δεν κατέστη δυνατό να έχουμε ούτε μία πανεπιστημιακή σχολή στον τόπο μας, την πατρίδα του ιδρυτή του σκεπτικισμού Πύρρωνα, που είχε ακολουθήσει τον Μέγα Αλέξανδρο στα πέρατα της γης, του μαθητή του Σωκράτη Φαίδωνα, του σοφιστή και ειδικού στα ζητήματα αισθητικής Ιππία, του φιλοσόφου της Μεγαρικής Σχολής Αλεξίνου και του μαθητή του Πλάτωνα, Φορμίωνα.
Στην Κρέστενα ιδρύθηκε και λειτουργεί με επιτυχία από το 2006 χάρη στην προσπάθεια κάποιων εκπαιδευτικών  και τη στήριξη των τοπικών αρχών Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης. Είχα την τιμή και συμμετείχα κι εγώ για τέσσερα χρόνια στην αρχική Παιδαγωγική Ομάδα που είχε στήσει τότε το Κέντρο αυτό. Χιλιάδες μαθητές από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο το έχουν επισκεφθεί. Πρεσβευτές όλοι τους για την Ηλεία μας.
Τότε λοιπόν το 2007 που υπήρχαν οι κατάλληλες πολιτικές συνθήκες είχα προτείνει με επιστολή μου στο νυν Δήμαρχο Πύργου και το Δημοτικό Συμβούλιο να συγκροτηθεί μια ομάδα που θα επεξεργαστεί την ίδρυση ενός αντίστοιχου Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στο Κατάκολο ή την ευρύτερη περιοχή αξιοποιώντας κάποιο από τα σχολεία στα χωριά μας που είχε κλείσει. Η πρόταση ήταν αναλυτική, η χρηματοδότηση θα ήταν μέσω ΕΣΠΑ, αλλά οι Άρχοντες δεν αξιώθηκαν ούτε να απαντήσουν!!
Tα σχολεία μας στα χωριά μας κλείνουν. Μπορεί κάθε σχολικό κτήριο που μένει κενό να αξιοποιείται αμέσως ως χώρος πολιτιστικής δράσης. Να αναπληρώνεται αμέσως ο φάρος πολιτισμού που κλείνει για ένα χωριό. Υπάρχουν οι ιδέες, υπάρχουν και οι άνθρωποι. Δεν χάραξαν όμως ποτέ οι καπεταναίοι ρότα προς αυτήν την κατεύθυνση γιατί προφανώς δεν τους ενδιέφερε.
 Στην πόλη του Πύργου συνωστίζονται οι μαθητές και ακόμα περιμένει η πόλη την ίδρυση και  λειτουργία του σχολείου «φάντασμα». Του 9ου Δημοτικού Σχολείου Πύργου που έχω δει τις μακέτες του εδώ και χρόνια από την απερχόμενη δημοτική αρχή και τους συνεργάτες της αλλά κανένας δεν μου έχει ακόμα λύσει την απορία γιατί δεν προχωράνε οι διαδικασίες για την κατασκευή του τη στιγμή που οι Άρχοντες με διαβεβαίωναν για την έγκριση της χρηματοδότησής του.
Τέλος θα πρέπει να σημειώσω πως πόλη του Πύργου έχει ανάγκη και από μια εμβληματική γιορτή που θα αποτελεί σήμα κατατεθέν για την Πόλη και θα έχει τη δυνατότητα να προσελκύει επισκέπτες από όλη την Ελλάδα.
Μπορούμε να ξαναδώσουμε στην Ηλεία την αίγλη που είχε από τα Αρχαία χρόνια.
Μπορούμε να ξανακάνουμε τον Πύργο πρωτεύουσα της Ηλείας.
Προσδοκούμε Ανάσταση για την Παιδεία και τον Πολιτισμό μας και η Ανάσταση θα έρθει μόνο αν πιστέψουμε σε αυτή.


*Δάσκαλος-M.Ed., Νομικός Του Αθανάσιου Κατσίμπελη*

Επισκέφθηκα τη Μεγάλη Τετάρτη τη νέα πτέρυγα του Αρχαιολογικού Μουσείου Πύργου. Καταπληκτική δουλειά. Κόσμημα για την πόλη μας. Περηφάνια για την καταγωγή και την ιστορία μας, την οποία όχι μόνο δεν γνωρίζουμε, αλλά δεν μαθαίνουμε και στα παιδιά μας.
Μια από τις πρώτες πρωτοβουλίες της νέας Δημοτικής Αρχής Πύργου αλλά και της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας θα πρέπει να είναι η εύρεση χρηματοδότησης από το ΕΣΠΑ ώστε να εκδοθεί ένα βιβλίο (αρχικά για τα παιδιά του Δημοτικού) που θα περιέχει την ιστορία του τόπου μας. Να γνωρίσουν οι νέοι και να μάθουν την ιστορία τους και τον πολιτισμό τους. Να καλλιεργηθεί σε αυτούς η αισθητική του πολιτισμού μας, ώστε να διακρίνουν τις διαφορές με τη σημερινή πραγματικότητα.
Ζούμε σε μια πόλη, τον Πύργο Ηλείας, την πρωτεύουσα του Νομού μας η οποία πάσχει στους τομείς της Παιδείας και του Πολιτισμού κι αυτό φαίνεται αμέσως στα μάτια του κάθε καλόπιστου επισκέπτη. Δυστυχώς τα δικά μας μάτια έχουν συνηθίσει σε εικόνες παρακμής και δεν το αντιλαμβάνονται.
Το γεγονός πως δεν αξιωθήκαμε να έχουμε ένα Πανεπιστημιακό Ίδρυμα στο νομό μας και την πρωτεύουσά μας όχι μόνο για οικονομικούς λόγους αλλά πρωτίστως για την τόνωση της πνευματικής και πολιτιστικής μας δράσης αποτελεί πληγή και αιτία κατά τη γνώμη μου της παρακμής.
Το γεγονός πως δεν αξιώθηκαν κάποιοι,  και γνωρίζουμε όλοι ποιοι ήταν αυτοί, να χρησιμοποιήσουν το οικόπεδο που είχε δωρίσει η Εκκλησία με πρωτοβουλία του σεβασμιότατου Μητροπολίτη μας στη Βαρβάσαινα και να γίνει εκεί το Ίδρυμα που θα ένωνε πολιτιστικά τον Πύργο με την Αρχαία Ολυμπία και θα δημιουργούσε τις υποδομές και την εστία της πνευματικής μας ανάπτυξης, αποτελεί«έγκλημα» για τα παιδιά μας.
Η Αρχαία Ολυμπία και η ευρύτερη περιοχή θα μπορούσε να αποτελέσει το επίκεντρο της παγκόσμιας διανόησης με Πανεπιστημιακά ιδρύματα, ελληνικά και ξένα, που θα προσέλκυαν χιλιάδες καθηγητές και φοιτητές από όλο τον κόσμο. Αντ’ αυτού δεν κατέστη δυνατό να έχουμε ούτε μία πανεπιστημιακή σχολή στον τόπο μας, την πατρίδα του ιδρυτή του σκεπτικισμού Πύρρωνα, που είχε ακολουθήσει τον Μέγα Αλέξανδρο στα πέρατα της γης, του μαθητή του Σωκράτη Φαίδωνα, του σοφιστή και ειδικού στα ζητήματα αισθητικής Ιππία, του φιλοσόφου της Μεγαρικής Σχολής Αλεξίνου και του μαθητή του Πλάτωνα, Φορμίωνα.
Στην Κρέστενα ιδρύθηκε και λειτουργεί με επιτυχία από το 2006 χάρη στην προσπάθεια κάποιων εκπαιδευτικών  και τη στήριξη των τοπικών αρχών Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης. Είχα την τιμή και συμμετείχα κι εγώ για τέσσερα χρόνια στην αρχική Παιδαγωγική Ομάδα που είχε στήσει τότε το Κέντρο αυτό. Χιλιάδες μαθητές από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο το έχουν επισκεφθεί. Πρεσβευτές όλοι τους για την Ηλεία μας.
Τότε λοιπόν το 2007 που υπήρχαν οι κατάλληλες πολιτικές συνθήκες είχα προτείνει με επιστολή μου στο νυν Δήμαρχο Πύργου και το Δημοτικό Συμβούλιο να συγκροτηθεί μια ομάδα που θα επεξεργαστεί την ίδρυση ενός αντίστοιχου Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στο Κατάκολο ή την ευρύτερη περιοχή αξιοποιώντας κάποιο από τα σχολεία στα χωριά μας που είχε κλείσει. Η πρόταση ήταν αναλυτική, η χρηματοδότηση θα ήταν μέσω ΕΣΠΑ, αλλά οι Άρχοντες δεν αξιώθηκαν ούτε να απαντήσουν!!
Tα σχολεία μας στα χωριά μας κλείνουν. Μπορεί κάθε σχολικό κτήριο που μένει κενό να αξιοποιείται αμέσως ως χώρος πολιτιστικής δράσης. Να αναπληρώνεται αμέσως ο φάρος πολιτισμού που κλείνει για ένα χωριό. Υπάρχουν οι ιδέες, υπάρχουν και οι άνθρωποι. Δεν χάραξαν όμως ποτέ οι καπεταναίοι ρότα προς αυτήν την κατεύθυνση γιατί προφανώς δεν τους ενδιέφερε.
 Στην πόλη του Πύργου συνωστίζονται οι μαθητές και ακόμα περιμένει η πόλη την ίδρυση και  λειτουργία του σχολείου «φάντασμα». Του 9ου Δημοτικού Σχολείου Πύργου που έχω δει τις μακέτες του εδώ και χρόνια από την απερχόμενη δημοτική αρχή και τους συνεργάτες της αλλά κανένας δεν μου έχει ακόμα λύσει την απορία γιατί δεν προχωράνε οι διαδικασίες για την κατασκευή του τη στιγμή που οι Άρχοντες με διαβεβαίωναν για την έγκριση της χρηματοδότησής του.
Τέλος θα πρέπει να σημειώσω πως πόλη του Πύργου έχει ανάγκη και από μια εμβληματική γιορτή που θα αποτελεί σήμα κατατεθέν για την Πόλη και θα έχει τη δυνατότητα να προσελκύει επισκέπτες από όλη την Ελλάδα.
Μπορούμε να ξαναδώσουμε στην Ηλεία την αίγλη που είχε από τα Αρχαία χρόνια.
Μπορούμε να ξανακάνουμε τον Πύργο πρωτεύουσα της Ηλείας.
Προσδοκούμε Ανάσταση για την Παιδεία και τον Πολιτισμό μας και η Ανάσταση θα έρθει μόνο αν πιστέψουμε σε αυτή.


*Δάσκαλος-M.Ed., ΝομικόςΠερισσότερα: Προσδοκία Ανάστασης για την Παιδεία και τον Πολιτισμό μας

   

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Περισσότερα: ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

   

Ασύλληπτη τραγωδία Στο Mega εργαζόταν η γυναίκα που σκοτώθηκε μαζί με τον άνδρα και τα παιδιά της χθες στη Γορτυνία βιντεο


Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής στο MEGA. Η Νατάσα Μιχαηλίδου, εργαζόμενη στο εμπορικό τμήμα του σταθμού, σκοτώθηκε στα 38 της χρόνια, μαζί με τον 43χρονο σύζυγό της και τα δυο μικρά παιδιά τους, ενώ ταξίδευαν για τις γιορτές του Πάσχα.
Κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων, το Μεγάλο Σάββατο, ο Αντώνης Φουρλής αποχαιρέτησε τη Νατάσα εκ μέρους όλων των συναδέλφων του καναλιού, λέγοντας τα εξής:
«Για εμάς τους εργαζόμενους του MEGA είναι μια δύσκολη μέρα η σημερινή, καθώς αποχαιρετούμε πρόωρα μια αγαπητή σε όλους μας συνάδελφο και μητέρα δύο παιδιών, τη Νατάσα Μιχαηλίδου.

Μαζί με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Τζωρτζίδη και τα δύο αγοράκια τους χάθηκαν άδικα και πολύ νωρίς, χθες, όλοι μαζί, όταν το αυτοκίνητό τους ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε σε γκρεμό στον εθνικό δρόμο μεταξύ Τρίπολης και Πύργου. Θα θυμόμαστε πάντοτε τη Νατάσα, που θα λείψει πολύ, ιδιαίτερα στους στενούς συνεργάτες της εδώ»

kalimera-arkadia.gr


Περισσότερα: Ασύλληπτη τραγωδία Στο Mega εργαζόταν η γυναίκα που σκοτώθηκε μαζί με τον άνδρα και τα παιδιά της χθες στη Γορτυνία βιντεο

   

Sportnews


article thumbnail

Η χθεσινή ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο (1-2) ήταν η τρίτη φετινή για τους «πράσινους» στο  [ ... ]article thumbnail

Κοντά στην ισοφάριση ενός μεγάλου ρεκόρ βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος σήμερα αντιμετωπίζει τον Άρη στο «Κ [ ... ]article thumbnail

Στην κυριαρχία του Πλατανιά στο δεύτερο ημίχρονο απέδωσε την άνετη νίκη επί της SKODA Ξάνθη ο Νίκος Αναστόπουλο [ ... ]


Οικονομια


article thumbnail

Επί τάπητος στο υπουργείο Οικονομικών τέθηκαν όλα τα ανοιχτά ζητήματα που εμποδίζουν την εκταμίευση της δόσ [ ... ]article thumbnail

Επί τάπητος κατά τη συνάντηση στο ΥΠΟΙΚ αναμένεται να τεθούν τα προαπαιτούμενα για τη δόση του 1 δισεκατομμυ [ ... ]article thumbnail

Κατά τη δίωρη συνάντηση στο ΥΠΑΝ, κυβέρνηση και τρόικα δεν μπόρεσαν να γεφυρώσουν τις διαφορές που τις χωρίζ [ ... ]


chat